AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilardo topu görmek

Kahve falında bilardo topu görmek

Kahve falında bilardo topu görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işinde de büyük başarılara imza atacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bilardo topu gördüyseniz:

  • Uzun süreli beraberlikler sınanabilir.

Kahve falında bilardo topu görmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında bilardo sopası görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bilardo oynamak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, bir işe soyunacağına işarettir.

Kahve falında bilardo salonu görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Kahve falında bilardo masasi görmek büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında oyun topu görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına delalet eder.

Kahve falında stres topu görmek mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında basket topu oynamak herşeyin fazlasına kavuşacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir