AnaSayfa / Genel / Kahve falında topu patlatmak

Kahve falında topu patlatmak

Kahve falında topu patlatmak dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, keyfe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında topu patlatmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Kahve falında topu patlatmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında deniz topu görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında savaş topu görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına işaret eder.

Kahve falında stres topu görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında topu görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına yorulur.

Kahve falında gökten ateş topu düştüğünü görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında topun patladığını görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında havan topu görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir