AnaSayfa / Genel / Kahve falında futbol topu oynamak

Kahve falında futbol topu oynamak

Kahve falında futbol topu oynamak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına işaret eder.

Kahve falında futbol topu oynamak gördüyseniz:

  • Belli problemlere yaklaşımınız başarılı sonuçlar verebilir.

Kahve falında futbol topu oynamak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında futbol topu görmek uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, gözyaşlarının dineceğine yorulur.

Kahve falında patlak futbol topu görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında basket topu oynamak çok büyük mutluluklar yaşanacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında topu tutmak geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında bilardo topu görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına inanılır.

Kahve falında savaş topu görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir