AnaSayfa / Genel / Kahve falında topu tutmak

Kahve falında topu tutmak

Kahve falında topu tutmak sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine inanılır.

Kahve falında topu tutmak gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa, yeni bir yol haritası oluşturabilirsiniz.

Kahve falında topu tutmak iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birine kar topu atmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında patlak futbol topu görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine inanılır.

Kahve falında gökyüzünde ateş topu görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına alamet eder.

Kahve falında havan topu görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, büyük atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nur topu görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında stres topu görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ateşten topu görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir