AnaSayfa / Genel / Kahve falında topun patladığını görmek

Kahve falında topun patladığını görmek

Kahve falında topun patladığını görmek hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında topun patladığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Kahve falında topun patladığını görmek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş topu atmak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pilates topu görmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilardo topu görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine tabir olunur.

Kahve falında nur topu gibi bebek görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına işaret eder.

Kahve falında ışık topu görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, içsel güvensizliklerinize yorulmaktadır.

Kahve falında gökten ateş topu görmek çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir