AnaSayfa / Genel / Kahve falında basket topu oynamak

Kahve falında basket topu oynamak

Kahve falında basket topu oynamak umutlanacağına, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında basket topu oynamak gördüyseniz:

  • Çalışmadan ödüllendirilmeyi beklemek yanlış olabilir.

Kahve falında basket topu oynamak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında basket oynamak elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında basketçi görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına tabir olunur.

Kahve falında basket atmak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında basket maçı izlemek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kimseyle konuşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında basket potası görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında basket atamamak hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında basket maçına gitmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir