AnaSayfa / Genel / Kahve falında ishal olup altına yapmak

Kahve falında ishal olup altına yapmak

Kahve falında ishal olup altına yapmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında ishal olup altına yapmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya paylaşılan fikirler başarınızı geliştirebilir.

Kahve falında ishal olup altına yapmak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ishal yapmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun ishal olduğunu görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının ishal olduğunu görmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunun ishal olduğunu görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ishal sıçmak kısmetin ve şansın açılacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine yorulur.

Kahve falında ishal yaptığını görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir