AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunun ishal olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun ishal olduğunu görmek

Kahve falında çocuğunun ishal olduğunu görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunun ishal olduğunu gördüyseniz:

  • Planlarınızı detaylı yapmadıysanız, bazı kişiler kafanızı karıştırabilir veya sizi hırpalayabilir.

Kahve falında çocuğun ishal olduğunu görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun ishal olduğunu görmek çalıştığına değeceğine, mutlu günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ishal yapmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza yorulmaktadır.

Kahve falında ishal olup altına yapmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında ishal yaptığını görmek çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını ishal görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında ishal sıçmak yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir