AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek

Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek

Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hata yapılacağına, tüm sıkıntıların giderileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasını ishal olduğunu gördüyseniz:

  • Ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında ishal yaptığını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin ishal olduğunu görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının ishal olduğunu görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ishal olup altına yapmak rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ishal temizlemek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ishal yapmak elindeki imkanların artacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğun ishal olduğunu görmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, masraflarının azalacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun ishal olduğunu görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, görgülü ve kültürlü olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir