AnaSayfa / Genel / Kahve falında ishal yaptığını görmek

Kahve falında ishal yaptığını görmek

Kahve falında ishal yaptığını görmek hayırlı bir hayat süreceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ishal yaptığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda ilginizi çeken birisini tanımak için daha fazla zaman harcayabilirsiniz.

Kahve falında ishal bebek görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına yorulur.

Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğunun ishal olduğunu görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının ishal olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalettir.

Kahve falında ishal olup altına yapmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında çocuğun ishal olduğunu görmek falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına işaret eder.

Kahve falında ishal yaptığını görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasını ishal görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir