AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını ishal görmek

Kahve falında başkasını ishal görmek

Kahve falında başkasını ishal görmek dileklerinin de kabul olacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, bereket ve zenginlik olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını ishal gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında birinin ishal olduğunu görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ishal sıçmak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ishal olduğunu görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında bebeğin ishal olduğunu görmek yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun ishal olduğunu görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını ishal görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında ishal bebek görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını ishal olduğunu görmek can sıkıntısının geçeceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir