AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronu evde görmek

Kahve falında patronu evde görmek

Kahve falında patronu evde görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, düzenli bir işe girileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patronu evde gördüyseniz:

  • Aşk başınıza tatlı belalar açabilir.

Kahve falında patronu evde görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine delalettir.

Kahve falında patronunu evde görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında patronla yatmak değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında patron görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, işlerinin hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında patrondan tokat yemek fal sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına tabir olunur.

Kahve falında patronu çalışırken görmek çok hayırlı şeylere, iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patronun evine gitmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına yorulur.

Kahve falında çalıştığı işyerinin patronunu görmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, hasretlerin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir