AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronunun elini öpmek

Kahve falında patronunun elini öpmek

Kahve falında patronunun elini öpmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronunun elini öpmek gördüyseniz:

  • Mutluluk tanımınıza uyan gelişmeleri destekleyen düzenlemeleri uygulamak üzere sıraya koymanızda fayda var.

Kahve falında patron eli öpmek yüzlerin asılacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında patronunun elini öpmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına delalet eder.

Kahve falında patronun elini öpmek malların artacağına, güzel günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında eski patronun elini öpmek çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patronu öpmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine inanılır.

Kahve falında patronunu öpmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Kahve falında patron öpmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalettir.

Kahve falında patron elini tutmak arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir