AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşı askere göndermek

Kahve falında arkadaşı askere göndermek

Kahve falında arkadaşı askere göndermek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kazancının günden güne çok artacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşı askere göndermek gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Kahve falında arkadaşı askere göndermek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşını askere göndermek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine inanılır.

Kahve falında kocanı askere göndermek maddi gücünün yerine geleceğine, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Kahve falında sevgilini askere göndermek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızını askere göndermek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlıyı askere göndermek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında eşini asker göndermek büyük fırsatlar yakalayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine işaret eder.

Kahve falında bir yakınını askere göndermek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir