AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlıyı askere göndermek

Kahve falında nişanlıyı askere göndermek

Kahve falında nişanlıyı askere göndermek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nişanlıyı askere göndermek gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelmeniz yeni bir yönde ilerlemenize neden olacak kararlar almanızı sağlayabilir.

Kahve falında nişanlıyı askere göndermek rahat erileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nişanlısını askere göndermek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında askere göndermek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yakınını askere göndermek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yanlış kararlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında eşini asker göndermek hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına yorulur.

Kahve falında babayı askere göndermek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek kardeşini askere göndermek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini askere göndermek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir