AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınını askere göndermek

Kahve falında bir yakınını askere göndermek

Kahve falında bir yakınını askere göndermek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınını askere göndermek gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Kahve falında yakınını askere göndermek içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınını askere göndermek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakınını hacca göndermek kazancının ve zenginliğinin artacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında birini askere göndermek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına inanılır.

Kahve falında kardeşini askere göndermek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında kocayı askere göndermek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini askere göndermek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir