AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşini asker göndermek

Kahve falında eşini asker göndermek

Kahve falında eşini asker göndermek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşini asker göndermek gördüyseniz:

  • Hayatınızda neleri iyileştirebileceğiniz konusunda sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında eşini asker göndermek yeni mekânlara gireceğine, özgüveninin artacağına işarettir.

Kahve falında eşini askere göndermek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşi askere göndermek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını askere göndermek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına yorulur.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında kardeşi askere göndermek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, parasının ve canın güvende olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşı askere göndermek evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında nişanlısını askere göndermek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir