AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını askere göndermek

Kahve falında kızını askere göndermek

Kahve falında kızını askere göndermek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, insanların saygısının kazanılacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında kızını askere göndermek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz tam tersine, size aşık olabilirler.

Kahve falında kızı askere göndermek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kızını askere göndermek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına işaret eder.

Kahve falında yakınını askere göndermek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işaret eder.

Kahve falında eşi askere göndermek maddi yükünün artacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşini askere göndermek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına delalettir.

Kahve falında babayı askere göndermek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilini askere göndermek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet eder.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir