AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilini askere göndermek

Kahve falında sevgilini askere göndermek

Kahve falında sevgilini askere göndermek insanlardan bir süre uzak duracağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında sevgilini askere göndermek gördüyseniz:

  • Duygusal manipülasyonlar ya da blöfler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini askere göndermek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini askere göndermek kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kardeşini askere göndermek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine inanılır.

Kahve falında askere göndermek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, mubah olmayan yollara sapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşini askere göndermek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğunu askere göndermek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunu askere göndermek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir