AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanı askere göndermek

Kahve falında kocanı askere göndermek

Kahve falında kocanı askere göndermek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, maddi olarak zarar edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, bunalımlı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kocanı askere göndermek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizden yararlanmak isteyen kimseler olabilir.

Kahve falında kocayı askere göndermek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanı askere göndermek isteklerin tek tek yerine geleceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasını askere göndermek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine işarettir.

Kahve falında kocasını hacca göndermek rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında nişanlısını askere göndermek şansın önünün kesileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu askere göndermek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına alamet eder.

Kahve falında kardeşini askere göndermek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, onlar tarafından çok sevileceğine rivayet eder.

Kahve falında oğlunu askere gönderdiğini görmek çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir