AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını askere göndermek

Kahve falında arkadaşını askere göndermek

Kahve falında arkadaşını askere göndermek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, kalbinin küt küt edeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını askere göndermek gördüyseniz:

  • İletişimde ya da iletişim yöntemlerinde sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında arkadaşı askere göndermek sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını askere göndermek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşimi askere göndermek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında kocayı askere göndermek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, bilincin artacağına inanılır.

Kahve falında eşini askere göndermek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi askere göndermek kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisini askere göndermek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir