AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir amiri görmek

Kahve falında eski bir amiri görmek

Kahve falında eski bir amiri görmek başın borçlularla belaya gireceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, kazancının azalmayacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine işarettir.

Kahve falında eski bir amiri gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da girişimleriniz konusunda kafanızda soru işaretleri, içinizde bir huzursuzluk varsa ya da konu hakkındaki hiçbir şey sizi heyecanlandırmıyorsa, içgüdülerinize güvenmenizde fayda var.

Kahve falında eski amirini görmek dertlerinin bitip huzura ereceğine, doğru olanı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski amir görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir amiri görmek eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Kahve falında eski amiri görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında müdür amir görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına inanılır.

Kahve falında emniyet amiri görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında amirle kavga etmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mülki amir görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir