AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmeden su içmek

Kahve falında çeşmeden su içmek

Kahve falında çeşmeden su içmek endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulur.

Kahve falında çeşmeden su içmek gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttıracak değişiklikler yapabilir veya evinizle ilgili konularla uğraşabilirsiniz.

Kahve falında cami çeşmesinden su içmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine tabir olunur.

Kahve falında köy çeşmesinden su içmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, hidayete ermeyi de başaracağına rivayet eder.

Kahve falında çeşmeden tatlı su içmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek bol kazanç getireceğine, günah ve suç işleyeceğine delalettir.

Kahve falında çeşmeden su içmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında çeşme suyu içmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden temiz su içmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, çok büyük adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında caminin çeşmesinden su içmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir