AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz suyu içmek

Kahve falında karpuz suyu içmek

Kahve falında karpuz suyu içmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, sağlıklı bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz suyu içmek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Kahve falında karpuz suyu içmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karpuz suyunu içmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde karpuz görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su içinde karpuz görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Kahve falında verilen suyu içmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lağım suyu içmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında çok susamak ve su içmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının suyunu içmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir