AnaSayfa / Genel / Kahve falında meyve suyu içmek

Kahve falında meyve suyu içmek

Kahve falında meyve suyu içmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meyve suyu içmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında kırmızı meyve suyu içmek çok üst mevkilere geleceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Kahve falında meyve suyu içmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında vişne meyve suyu içmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, her zaman sevgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında karışık meyve suyu içmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, keyifli sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında meyve çayı içmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında meyve suyu istemek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Kahve falında üzerine meyve suyu dökmek şöhret ve itibar kazanacağına, müjdeli haberle geleceğine rivayet eder.

Kahve falında meyve suyu satın almak eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir