AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmaktan geçememek

Kahve falında ırmaktan geçememek

Kahve falında ırmaktan geçememek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına inanılır.

Kahve falında ırmaktan geçememek gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında ırmaktan geçememek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi gücünün artacağına işarettir.

Kahve falında nehirden geçememek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar kapıdan geçememek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köprüden geçememek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına işaret eder.

Kahve falında sınıfı geçemediğini görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında sınavı geçemediğini görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında sudan geçememek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir