AnaSayfa / Genel / Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, zararların yakında telafi edileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, bolluğa kavuşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek haksızlık yapmayacağına, hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ırmaktan geçememek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karşıya geçememek gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek bir sebeple çok zarar göreceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sudan geçememek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, gam ve keder çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dar bir yerden geçememek zengin olunacak bir işe girileceğine, gün yüzü görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında sınıfı geçemediğini görmek yeni bir eve sahip olacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dereyi geçememek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir