AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan geçememek

Kahve falında sudan geçememek

Kahve falında sudan geçememek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, dinini yaşayacağına, ruhunun şifa bulacağına, kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, başarılarının devamının geleceğine delalettir.

Kahve falında sudan geçememek gördüyseniz:

  • Belli durumları artık sizi hiçbir şekilde rahatsız edemeyeceği hale sokmanız gerekebilir.

Kahve falında sudan geçememek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Kahve falında ırmaktan geçememek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavı geçemediğini görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurdan geçememek mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar kapıdan geçememek durulacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına delalet eder.

Kahve falında sınavdan geçemediğini görmek insanların hayranlığını kazanacağına, işinde en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir