AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavı geçemediğini görmek

Kahve falında sınavı geçemediğini görmek

Kahve falında sınavı geçemediğini görmek kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, işlerin düzene gireceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında sınavı geçemediğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız haddini aşabilir.

Kahve falında sınavı geçemediğini görmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavdan geçemediğini görmek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, hem yeni yerler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında dar kapıdan geçememek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan geçememek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurdan geçememek huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında dar yerden geçememek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, kazancın devamlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında sınıfı geçemediğini görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir