AnaSayfa / Genel / Kahve falında nehirden geçememek

Kahve falında nehirden geçememek

Kahve falında nehirden geçememek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nehirden geçememek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk veya yaratıcı sohbet ya da kurslar, bazı alanlarda kendi modanızı oluşturmanızı sağlayabilir.

Kahve falında nehirden geçememek büyük sıkıntılar yaşayacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına işarettir.

Kahve falında sudan geçememek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında çamurdan geçememek bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, sorunların atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınıfı geçemediğini görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ırmaktan geçememek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dar bir yerden geçememek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar kapıdan geçememek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karşıya geçememek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, çekilen acıların unutulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir