AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınıfı geçemediğini görmek

Kahve falında sınıfı geçemediğini görmek

Kahve falında sınıfı geçemediğini görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, özlem gidereceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfı geçemediğini gördüyseniz:

  • Belli konular adeta donup kalmış izlenimi verse de, yakında bir hareketlilik yaşanabilir.

Kahve falında sınıfı geçemediğini görmek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında dereyi geçememek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dereden geçememek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine yorulur.

Kahve falında nehirden geçememek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalettir.

Kahve falında dar bir yerden geçememek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köprüden geçememek güzel günler için çalışılacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan geçememek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir