AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden geçememek

Kahve falında köprüden geçememek

Kahve falında köprüden geçememek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köprüden geçememek gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Kahve falında köprüden geçememek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına inanılır.

Kahve falında dar bir yerden geçememek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nehirden geçememek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, sevindirici şeyler duymaya inanılır.

Kahve falında dereden geçememek dinamik olacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işarettir.

Kahve falında dar kapıdan geçememek yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sudan geçememek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında sınavdan geçemediğini görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında karşıdan karşıya geçememek bereketin eksileceğine, çok rahat bir nefes alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir