AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar kapıdan geçememek

Kahve falında dar kapıdan geçememek

Kahve falında dar kapıdan geçememek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında dar kapıdan geçememek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar lehinize sonuçlanabilir.

Kahve falında dar kapıdan geçememek haneye nifak gireceğine, işlerin de yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında dar bir yerden geçememek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dar yerden geçememek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına işaret eder.

Kahve falında dereyi geçememek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ırmaktan geçememek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ırmaktan karşıya geçememek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına delalet eder.

Kahve falında sınavı geçemediğini görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında karşıya geçememek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir