AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşa seslenmek

Kahve falında arkadaşa seslenmek

Kahve falında arkadaşa seslenmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, sonra kendi işini kuracağına, bereket ve zenginlik olacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, mutluluğundan olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşa seslenmek gördüyseniz:

  • Yalnız çalışmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşa seslenmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına seslenmek işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliye seslenmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, elindekileri de yitireceğine inanılır.

Kahve falında annesine seslenmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine işarettir.

Kahve falında pencereden seslenmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalığa seslenmek ekonomik durumunun düzeleceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birine seslenmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan seslenmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir