AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencereden seslenmek

Kahve falında pencereden seslenmek

Kahve falında pencereden seslenmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, gönlünce harcama yapmasına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine işarettir.

Kahve falında pencereden seslenmek gördüyseniz:

  • Sadece kendinizi göstereceğiniz doğru zamanı beklemelisiniz.

Kahve falında pencereden seslenmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında isim seslenmek çok büyük bir aşk yaşanacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işaret eder.

Kahve falında birine seslenmek yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine seslenmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına alamet eder.

Kahve falında birine başka isimle seslenmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş anneye seslenmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında halka seslenmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kardeşine seslenmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir