AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesine seslenmek

Kahve falında annesine seslenmek

Kahve falında annesine seslenmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yapacağı planların altüst olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annesine seslenmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Kahve falında annesine seslenmek canının sıkılacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneye seslenmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, büyük savaşların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş annenin seslendiğini görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, dertleri biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anneye seslenmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, önemli sorumluluklar alacağına inanılır.

Kahve falında anne diye seslenmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında birinin seslendiğini duymak bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliye seslenmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine adıyla seslenmek kısa süre içinde engelleneceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir