AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan seslenmek

Kahve falında balkondan seslenmek

Kahve falında balkondan seslenmek riske atılacağına, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına tabir olunur.

Kahve falında balkondan seslenmek gördüyseniz:

  • Sözünüzü geri almak yerine, gülüp geçmenizde fayda var.

Kahve falında balkondan seslenmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, patron olunacağına inanılır.

Kahve falında birisine seslenmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bağırarak seslenmek başına uğursuzluklar geleceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşine seslenmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine seslenmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında babama seslenmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, işlerin düşeceğine işarettir.

Kahve falında birine başka isimle seslenmek yenileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir