AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına seslenmek

Kahve falında arkadaşına seslenmek

Kahve falında arkadaşına seslenmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, hayra ve esenliğe, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşına seslenmek gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri özgürleşmenizi sağlayabilir ya da gelecekle ilgili yeni şeyler vaat edebilir.

Kahve falında arkadaşa seslenmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşına seslenmek iş kaybı yaşanacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine inanılır.

Kahve falında ölen birine seslenmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye seslenmek sağlık sorunlarının son bulacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş anneye seslenmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, huzura erileceğine alamet eder.

Kahve falında topluluğa seslenmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşine seslenmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, gelirinin de garanti altında olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir