AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa seslenmek

Kahve falında kalabalığa seslenmek

Kahve falında kalabalığa seslenmek sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kalabalığa seslenmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde aranır olmanıza rağmen yabancılaşma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında kalabalığa seslenmek kafasının boşalacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çocuğuna seslenmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye seslenmek daha çok çalışılacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında birine adıyla seslenmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında ölüye seslenmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin seslendiğini görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında anneye seslenmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşına seslenmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir