AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye seslenmek

Kahve falında sevgiliye seslenmek

Kahve falında sevgiliye seslenmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye seslenmek gördüyseniz:

  • Sizi belli tartışmaların veya güç mücadelelerinin içine çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında sevgiliye seslenmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, iş kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye seslenmek zorluk ve zahmete düşeceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babama seslenmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında eşine seslenmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşa seslenmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında pencereden seslenmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş annenin seslendiğini görmek septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında kocasına seslenmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir