AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine seslenmek

Kahve falında ölü birine seslenmek

Kahve falında ölü birine seslenmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birine seslenmek gördüyseniz:

  • Hukuki, resmi, aşka hayatınızla veya yatırımlarınızla ilgili konuları en baştan ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında ölüye seslenmek sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birine seslenmek zorluklarla boğuşulacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine inanılır.

Kahve falında ölünün seslendiğini duymak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğine seslenmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye seslenmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birine seslenmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, acılarını dindireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babama seslenmek fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin seslendiğini duymak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir