AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yapılı adam görmek

Kahve falında iri yapılı adam görmek

Kahve falında iri yapılı adam görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında iri yapılı adam gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında iri yapılı adam görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri yapılı erkek görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri bir adam görmek kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına inanılır.

Kahve falında iri adamlar görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet eder.

Kahve falında iri yarı adam görmek işlerin rast gideceğine, işlerin eski haline döneceğine işaret eder.

Kahve falında iri yarı bir adam görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında iri adam görmek sözlerinden çıkmayacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında iri yarı adamlar görmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem falı kapatan kişinin kendisini toparlayamayacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir