AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yarı bir adam görmek

Kahve falında iri yarı bir adam görmek

Kahve falında iri yarı bir adam görmek kul hakkına girmeyeceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, kendisini keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri yarı bir adam gördüyseniz:

  • Ya da gerçekler olan bitenden çok farklı olabilir.

Kahve falında iri yarı adam görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iri yarı bir adam görmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında iri yarı adamlar görmek elindeki imkanların artacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine inanılır.

Kahve falında iri yarı erkek görmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında iri yarı kadın görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, başarılarının daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri adam görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında iri bir adam görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri yapılı adam görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir