AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri adam görmek

Kahve falında iri adam görmek

Kahve falında iri adam görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, zararların telafi edileceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında iri adam gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl amaçlarınızı ya da niyetinizi anlamayabilirler.

Kahve falında iri yarı bir adam görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri yapılı adam görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri yarı adamlar görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye rivayet eder.

Kahve falında iri adamlar görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında iri adam görmek bir işe soyunacağına, zorlukların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri bir adam görmek falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri yarı adam görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işarettir.

Kahve falında iri gögüslü kadın görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir