AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yapılı erkek görmek

Kahve falında iri yapılı erkek görmek

Kahve falında iri yapılı erkek görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, vefakar bir insan olunacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında iri yapılı erkek gördüyseniz:

  • Evinizde özel yaşamınıza veya maddi durumunuza olumlu etkisi olacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında iri yapılı erkek görmek uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine inanılır.

Kahve falında iri yapılı adam görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında iri gözlü erkek bebek görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine delalet eder.

Kahve falında iri erkek bebek görmek alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında iri yarı erkek görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında iri erkek çocuğu görmek önemli işlere imza atacağına, ufkunun açılacağına inanılır.

Kahve falında iri erkek görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında irili ufaklı altın görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, dostlardan zarar görüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir