AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yarı adam görmek

Kahve falında iri yarı adam görmek

Kahve falında iri yarı adam görmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sağlık problemleri içinde olacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya inanılır.

Kahve falında iri yarı adam gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan kişiler size bedelleri olan hatalar yaptırabilir.

Kahve falında iri yarı adamlar görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında iri yarı adam görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri yarı bir adam görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına rivayet eder.

Kahve falında iri yarı kadın görmek maddi açıdan rahat edileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına alamet eder.

Kahve falında iri yarı erkek görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında iri adam görmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine inanılır.

Kahve falında iri yapılı adam görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri adamlar görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir