AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri adamlar görmek

Kahve falında iri adamlar görmek

Kahve falında iri adamlar görmek kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, gülen yüzünün de solacağına, hayatının yoluna gireceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında iri adamlar gördüyseniz:

  • Hareketleriniz imajınızı etkileyebilir.

Kahve falında iri yarı adam görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında iri adam görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri yapılı adam görmek muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında iri yarı bir adam görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında iri adamlar görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına alamet eder.

Kahve falında iri bir adam görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine delalettir.

Kahve falında iri yarı adamlar görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalet eder.

Kahve falında iri elma görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir