AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri yarı adamlar görmek

Kahve falında iri yarı adamlar görmek

Kahve falında iri yarı adamlar görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iri yarı adamlar gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek hareket etmemelisiniz.

Kahve falında iri yarı adamlar görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri yarı adam görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri yarı bir adam görmek yaşamının tazeleneceğine, gerçek dostluklarına odaklanacağına tabir olunur.

Kahve falında iri yarı erkek görmek nasiplerini alacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında iri yarı kadın görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına alamet eder.

Kahve falında iri yapılı adam görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında iri adam görmek zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri adamlar görmek mallarının artacağına, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir