AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri bir adam görmek

Kahve falında iri bir adam görmek

Kahve falında iri bir adam görmek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, şansızlığın kırılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet eder.

Kahve falında iri bir adam gördüyseniz:

  • Pek çok konu aynı anda kendini gösterebilir.

Kahve falında iri adamlar görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iri yarı adam görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında iri adam görmek uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iri yarı bir adam görmek çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri yapılı adam görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri bir adam görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalet eder.

Kahve falında iri yarı adamlar görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işarettir.

Kahve falında iri kabak görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir