AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri taneli kar görmek

Kahve falında iri taneli kar görmek

Kahve falında iri taneli kar görmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına tabir olunur.

Kahve falında iri taneli kar gördüyseniz:

  • Zamansız bir durumun kendi kendine çözülmesine yardım için ne yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında iri taneli kar görmek sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına işarettir.

Kahve falında iri taneli kar yağdığını görmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında iri kar tanesi görmek itibarını zedeleyeceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına rivayet eder.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına işaret eder.

Kahve falında iri buğday tanesi görmek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iri taneli buğday görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında iri taneli nar görmek bazı adımlar atacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir